Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

De beste områdene i Spania for å kjøpe en eiendom
15 Feb 2024

De beste områdene i Spania for å kjøpe en eiendom

Kjenner du fortsatt ikke fordelene som den spanske østkysten tilbyr deg? Hvis du leter etter de beste områdene i Spania for å bo, er det å kjøpe en eiendom på Costa Blanca ditt beste alternativ. Du vil nyte et av de mest attraktive områdene i Spania, da det tilbyr deg:

  • Hav: Mer enn 200 kilometer med kystlinje med fine gylne sandstrender, skjulte viker og krystallklart vann.
  • Natur: Det er et område med et flott landskap og økologisk rikdom, der du kan sette pris på den innfødte floraen og faunaen i fjellene, dalene og naturparkene.
  • Middelhavsklima, med milde temperaturer hele året, lite regn og mye solskinn. Et ideelt sted å nyte golf, fotturer, sykling eller vannsport.
  • Kultur: Costa Blanca har en lang historie og en rik kultur, som gjenspeiles i dens kunstneriske, arkitektoniske og gastronomiske arv. Du kan besøke slott, kirker, museer, monumenter og arkeologiske steder som vitner om de forskjellige sivilisasjonene som har gått gjennom dette landet. Du kan også nyte det middelhavske kjøkkenet og de populære festivalene som bålene i San Juan, maurerne og kristne…
  • Tjenester: Du vil bli overrasket over det brede utvalget av tjenester og infrastrukturer. Det har den internasjonale flyplassen i Alicante, motorveier, høyhastighetstog, sykehus, utdanningssentre, kjøpesentre, golfbaner, marinaer, hoteller, restauranter og alt du måtte trenge for å leve komfortabelt og trygt.

Hvor kjøpe en eiendom på Costa Blanca?

Costa Blanca har mange og varierte byer som tilbyr en flott livskvalitet. Det er et av de mest etterspurte områdene av utenlandske kjøpere, spesielt britiske, skandinaviske, tyske, nederlandske, russiske… Noen av de mest populære byene for å kjøpe en eiendom på Costa Blanca er:

  • Orihuela Costa har strender som La Zenia, Cabo Roig, Campoamor eller Punta Prima. Det har også flere golfbaner, som Villamartín, Las Ramblas eller Las Colinas.
  • Torrevieja: er en kosmopolitisk by som ligger i sør på Costa Blanca, mellom Middelhavet og naturparken til saltsjøene i La Mata og Torrevieja. Det har veldig turistiske strender som La Mata, Los Locos, El Cura eller Los Náufragos. Dens viktige marina vil ikke la deg likegyldig.
  • Pilar de la Horadada: er en kommune som ligger i sør på Costa Blanca, på grensen til Costa Cálida. Det er et rolig og familievennlig område, med en typisk spansk atmosfære. Det har vakre strender og et flott fritidstilbud som inkluderer marina, golfbane, kjøpesenter…
  • Benidorm: er en by som ligger i Costa Blanca Nord. I tillegg til sine populære strender, har den et endeløst forslag til moro for alle aldre: fornøyelsespark, badeland, dyrehage, golfbane, kasino og et flott nattelivstilbud. Benidorm er den mest berømte og besøkte byen på Costa Blanca, med en skyline av skyskrapere som gjør den unik.
  • Guardamar del Segura: er en by som ligger i Costa Blanca Sør, ved munningen av elven Segura. Det har 11 kilometer med kyst, med strender med varmt og gjennomsiktig vann, ideelt for å praktisere vannsport. Guardamar del Segura er et rolig og naturlig område, med et mildt klima og frodig vegetasjon.
  • Calpe: I tillegg til viktige strender, har denne byen naturparken Peñón de Ifach, en enorm stein som stiger opp over havet og som er et av hovedsymbolene på Costa Blanca. Calpe er et turist- og boligområde, med en internasjonal atmosfære og et flott tilbud av tjenester.
  • Ciudad Quesada: er en stor urbanisering som tilhører byen Rojales. Bygget rundt golfklubben La Marquesa, har den et internasjonalt nabolag. Det er utstyrt med alle tjenestene og har lett tilgang til strendene og flyplassen.
  • Finestrat: er en kommune som ligger i nærheten av Benidorm. Den består av to veldig forskjellige områder: det tradisjonelle urbane senteret som ligger i fjellet og Cala de Finestrat, en strand med rolig vann der det er bygget moderne boligbygninger. Finestrat er et område med sjarm og personlighet, som kombinerer tradisjon og modernitet.
  • San Pedro del Pinatar: i sør på Costa Blanca finner vi den populære Costa Cálida, i Murcia-regionen, der denne vakre kommunen ligger. San Pedro del Pinatar er et område med stor turist- og økologisk appell, kjent for sine saltflater, sine terapeutiske leire, sine strender, sin naturpark, sin fiske- og sportsport…

Stol på MEDIMAR EIENDOM og gjør drømmen din om å kjøpe en eiendom på Costa Blanca til virkelighet

Å kjøpe en eiendom på Costa Blanca er en av de beste beslutningene du kan ta hvis du vil nyte et paradisisk sted, med et misunnelsesverdig klima, et spektakulært hav, en imponerende natur, en fascinerende kultur og et uovertruffent tilbud av tjenester.

For å gjøre det med total garanti og sikkerhet, er det beste å stole på støtten fra MEDIMAR EIENDOM. Vi er en eiendomsmegler med lang erfaring og et godt rykte i sektoren. Kontakt oss for å kjøpe en eiendom på Costa Blanca og du vil ikke angre.

Du kan skrive til oss på olga.lovold@medimareiendom.com , ringe oss på +34 610 460 332 eller besøke oss på Calle Narciso Yepes, 12 – El Chaparral – 03184 Torrevieja.

 


Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp