Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Nyt det middelhavske livet i disse leilighetene til salgs i Orihuela Costa
23 Feb 2024

Nyt det middelhavske livet i disse leilighetene til salgs i Orihuela Costa

MEDIMAR EIENDOM tilbyr deg disse lyse leilighetene til salgs i Orihuela Costa, et av de mest ettertraktede områdene på Costa Blanca for sin livskvalitet, sitt klima og sitt fritidstilbud.

Hva gjør Orihuela Costa spesiell?

 Orihuela Costa er en kyststripe på omtrent 16 km som strekker seg fra Torrevieja til Pilar de la Horadada, og er dannet av flere urbanisasjoner og strender, blant annet Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Campoamor, Mil Palmeras eller Punta Prima.

Blant fordelene med å bo i Orihuela Costa, fremhever vi:

  • Dens viker med krystallklart vann og dens turistiske strender med fin sand.
  • Dens internasjonalt anerkjente golfbaner, som Villamartín, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas.
  • Dens brede utvalg av tjenester, fritid og catering, med kjøpesentre, supermarkeder, sykehus, barer, restauranter og alle slags etablissementer for å dekke behovene til innbyggerne.
  • Dens kulturelle mangfold og dens kosmopolitiske atmosfære, med en befolkning dannet av mennesker av forskjellige nasjonaliteter, spesielt fra Nord-Europa.
  • Dens middelhavsklima, med milde temperaturer hele året.

Hvis du leter etter et hjem i Spania, vil disse leilighetene til salgs i Orihuela Costa ikke la deg likegyldig

Vi legger til din disposisjon et variert tilbud av leiligheter til salgs i Orihuela Costa som vil tillate deg å finne huset til dine drømmer i Spania. Blant de eldste og mest konsoliderte urbanisasjonene i Orihuela Costa fremhever vi Punta Prima, med en strand omgitt av en vakker promenade. I Punta Prima kan du finne leiligheter av nybygg, videresalg, luksus, etc., med forskjellige egenskaper og priser, men alltid med et fellesnevner: kvalitet og komfort.

Et eksempel på en nybygd leilighet i Punta Prima er denne moderne og lyse eiendommen bare 200 meter fra stranden. Den har et funksjonelt og elegant design og har en stor terrasse med utsikt over fellesbassenget.

I følgende lenke finner du all informasjonen om denne leiligheten til salgs i Orihuela Costa:

https://medimareiendom.com/eiendom/3140/leilighet/nybygg/spania/alicante-costa-blanca/orihuela-costa/punta-prima/

 

Ligger nær Villamartín golfbane, er Los Dolses en annen av de mest populære og prestisjefylte urbanisasjonene i Orihuela Costa. Den er preget av sitt naturlige og rolige miljø, selv om den også er nær strendene i La Zenia, Cabo Roig eller Campoamor, som kan nås på noen få minutter med bil.

MEDIMAR EIENDOM tilbyr deg denne koselige og romslige videresalgsleiligheten. Ligger i første etasje av bygningen, har den en fin terrasse med hage. Leiligheten er møblert og utstyrt med air condition og hvitevarer. I tillegg tilbyr boligkomplekset et felles svømmebasseng og hageområder.  

Klikk på følgende lenke og du vil ha mer informasjon og et stort fotogalleri om denne videresalgseiendommen i Los Dolses:

https://medimareiendom.com/eiendom/4560/leilighet/brukt-bolig/spania/alicante-costa-blanca/orihuela-costa/los-dolses/

Hvorfor kjøpe en leilighet til salgs i Orihuela Costa med MEDIMAR EIENDOM?

 Hvis du er interessert i å kjøpe en leilighet til salgs i Orihuela Costa, anbefaler vi at du stoler på MEDIMAR EIENDOM, et eiendomsmeglerfirma med lang erfaring i eiendomsmarkedet på Costa Blanca og spesialisert på den internasjonale kunden.

 Hvis du vil gjøre drømmen din om å ha et hjem i Spania til virkelighet, ikke nøl med å kontakte MEDIMAR EIENDOM, din pålitelige eiendomsmegler. Vi vil være glade for å hjelpe deg og vise deg de beste leilighetene til salgs i Orihuela Costa. Du kan kontakte oss gjennom:


Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp