Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Eiendommer til salgs i Torrevieja
12 Mar 2024

Finn din paradis på Costa Blanca bland våra egendommer for salg i Torrevieja

Hvis du drømmer om et paradis hvor du kan nyte de varme vannene på sine stränder og slappe av under solen når du vil, så vil du elske våra egendommer for salg i Torrevieja.

Hvorfor kjøpe en bolig i Torrevieja?

Torrevieja er en by som har alt for å underholde deg. Dets hovedattraksjoner er:

  • Its stränder: På sin kyst er det strande urban, naturlig og vakre båter. I tillegg kan du praktisere alle slags vannaktiviteter, som seiling, windsurfing, kajakk eller snorkling.
  • Its klima: Torrevieja har et middelhavsklima, med et gjennomsnittlig årlig temperatur på 18ºC og mer enn 3 000 timer med sol per år. Dette gjør det til et ideelt destinasjon for å nyte utendørs liv gjennom hele året. I tillegg er klimaet i Torrevieja ansett som ett av de mest sunne i verden, ifølge Verdens helseorganisasjon.
  • Its aktiviteter: Torrevieja tilbyr et bredt spekter av fritids- og kulturalternativer for alle smaker og aldre. Du kan besøke dens marked for håndverk eller matvarer, sine museer, monumenter, parker… eller delta i sine festivaler. Du kan også nyte dens livlige natteliv, med barer, puber og klubber for alle atmosfærer og musikksjanger.
  • Its gastronomi: Torrevieja tilbyr deg muligheten til å smake på den eksklusive middelhavscooken, basert på ferske og kvalitetsprodukter fra området.
  • Sein naturlige Umgebung: Highlights include the Parque Natural de las Lagunas de Torrevieja and La Mata, a wetland of great ecological value, where you can observe flamingos, ducks, geese or cormorants, among other birds. You can also admire the pink color of the Laguna de Torrevieja, due to the concentration of salt and microorganisms, and the green color of La Mata, due to the presence of algae. Moreover, you can explore the park on foot or by bike.


Hva slags egendommer for salg i Torrevieja tilbyr vi deg hos MEDIMAR EIENDOM?

På MEDIMAR EIENDOM er vi eksperter på egendommer for salg i Torrevieja av nybygging og luksus. Vi tilbyr deg et variert portefølje av leiligheter og penthouse, med alle bekvemmelighetene og fasilitetene du trenger for å leve med komfort og kvalitet. Noen eksempler er:

  • Ett nypenthouse i sentrum av Torrevieja: Det er et spektakulært penthouse med to soverom og to badroom, med en bygdareal på 105 m2 og en flott terrasse med spektakulære utsikter over byen. Penthuset har et fellesskapspark og ligger noen minutter fra stranden.

I følgende lenke finner du mer data om denne luksuriøse villaen i Torrevieja:

https://medimareiendom.com/eiendom/3236/leilighet/nybygg/spania/alicante-costa-blanca/torrevieja/torrevieja/

 

  • Et leilighet for salg i Torrevieja med lukket urbanisering: Det er et moderne leilighet med 3 soverom og to badroom med sjøutsikt. Det ligger i et luksushotel og har fellesskapspark, hage, parkering og fitnesscenter.

For ikke å gå glipp av resten av dens funksjoner, klikk på følgende lenke:

https://medimareiendom.com/eiendom/3865/penthouse/nybygg/spania/alicante-costa-blanca/torrevieja/torreblanca/

 

  • Et penthouse for salg i Torrevieja med takterrass: Det er et elegant leilighet med to soverom og to badroom, med rask terrasse og privat takterrass. Leiligheten har et fellesskapspark og sauna.

Trykk på følgende lenke for å oppdage alle detaljene om dette nye-bygget leiligheten i Torrevieja:

https://medimareiendom.com/eiendom/3143/leilighet/nybygg/spania/alicante-costa-blanca/torrevieja/torrevieja/


Kontakt oss for å besøke disse egendommene for salg i Torrevieja

På MEDIMAR EIENDOM har vi et team formet av kvalifiserte og flerspråkige profesjonelle, som vil rådføre og følge med deg gjennom hele kjøpet prosessen for noen av disse egendommene for salg i Torrevieja.

Å kjøpe en av våre egendommer for salg i Torrevieja er en av de beste investisjonene du kan gjøre, da Torrevieja er en by med et stort potensial og et høyt eierskap etter eiendom.


Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp