Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Hvordan kjøpe en eiendom i Spania: trinn å følge
26 Mar 2024

Hvordan kjøpe en eiendom i Spania: trinn å følge

Å kjøpe hus i Spania er en drøm for mange nordeuropeere. Klimaet, naturlig skjønnhet, idylliske strender, kultur, mat, sport og fritidsaktiviteter, lett tilgjengelighet og gjestfriheten til innbyggerne … er bare noen av faktorene som gjør Spanias middelhavskyst til et svært ettertraktet sted å investere i eiendom. ta ferie eller gå av med pensjon .

Men hvordan kan du kjøpe et hus på Costa Blanca eller Costa Cálida uten bekymringer? Vi forklarer deg hvilke trinn du må følge når du kjøper huset ditt i Spania:

  1. Søk om NIE: Foreigner Identity Number er avgjørende for juridisk identifikasjon i Spania og for å utføre enhver transaksjon.
  2. Åpne en bankkonto i Spania: Nødvendig for å administrere betalinger og skatter knyttet til kjøpet.
  3. Forskning: Bli kjent med området og boligtypen du leter etter.
  4. Visninger: Planlegg besøk til utvalgte eiendommer.
  5. Lovlighet: Sørg for at du har all nødvendig eiendomsdokumentasjon som Nota Simple fra Matrikkelen, energieffektivitetsattesten, etc.
  6. Finansiering: Hvis du trenger et boliglån, vurder lånealternativene dine hos forskjellige banker.
  7. Budgivning: Basert på verdien av eiendommen, gi et motbud og forhandle kjøpsvilkårene.
  8. Reserver eiendommen med et depositum og signering av Arras-kontrakten, en foreløpig avtale som fastsetter vilkårene for salget.
  9. Avslutning: Signer skjøtet foran notarius (det offisielle dokumentet som bekrefter overføringen av eiendommen), foreta den endelige betalingen og registrer huset i eiendomsregisteret.
  10. Betal skatt, som ITP og andre, innen tilsvarende periode.

Hvert av disse trinnene er generelle og kan variere litt avhengig av den spesifikke situasjonen for hver eiendom og hver kjøper. Det er viktig å innhente gode råd og forstå alle lovkrav og forpliktelser før et kjøp. Det anbefales å bli veiledet gjennom hele prosessen av en advokat eller en ekspert eiendomsrådgiver. Hos MEDIMAR EIENDOM veileder vi deg hvert steg på veien, slik at du er sikret en bekymringsfri kjøpsopplevelse.

Hvis du er interessert i å kjøpe en eiendom i Spania, vil du elske vårt utvalg av eiendommer på Costa Blanca og Costa Cálida

Å kjøpe en eiendom i Spania er enklere med vårt brede utvalg av alternativer. Hos MEDIMAR EIENDOM har vi nybygg, luksus og videresalg eiendommer som ligger i de mest ettertraktede eiendomsområdene : Torrevieja, Orihuela Costa, Pilar de la Horadada, Benidorm, Calpe, Guardamar del Segura, Ciudad Quesada, Finestrat, San Pedro del Pinatar, osv. Vi tilbyr:

  • Villaer med havutsikt.
  • Moderne leiligheter nær golfbaner.
  • Luksus toppleiligheter med alle fasiliteter.
  • Eneboliger, bungalower, rekkehus...

Å kjøpe en eiendom i Spania fra oss betyr at du har et team med eksperter til din disposisjon. Våre tjenester inkluderer:

  • Personlig rådgivning.
  • Flerspråklig kundeservice.
  • Erfaring fra det internasjonale markedet.

Klar til å kjøpe en eiendom i Spania? Ta kontakt med MEDIMAR EIENDOM og oppdag hvordan vi kan gjøre din drøm om å eie en bolig ved Spanias middelhavskyst til virkelighet.

  • Ring oss på +34 610 460 332
  • Skriv til oss på olga.lovold@medimareiendom.com
  • Besøk oss personlig på vårt kontor i Narciso Yepes Street, 12 – El Chaparral – 03184 Torrevieja (Alicante), Spania.

Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp